Workshops

Visites a escoles i biblioteques per realitzar tallers creatius i contacontes.

Aquests són els serveis que ofereixo actualment:

Taller de Creació de Llibre Il·lustrat

Descripció:

Taller de 2 hores de escriptura i il·lustració de contes, dirigit a alumnes de 3r a 6è d’Educació Primària de centres docents de Mallorca.

Objectius generals:

Continguts:

Aprendrem què són els llibres il·lustrats, tipus, tècniques, parts, procés de fabricació. Descobrirem els ingredients essencials de les històries, com generar idees, i farem el nostre ÀLBUM IL·LUSTRAT on treballarem el ritme, la varietat, la relació text/imatges i la intriga.

Taller de Dinamització "Estoneta Divertida"

Descripció:

Visita a centre educatiu, centre cívic o a biblioteca, per realitzar sessions de CONTACONTES + ACTIVITAT ARTÍSTICA relacionada amb el llibre, dirigides a alumnes de 1r a 4t d’Educació Primària. Aquestes propostes didàctiques estàn confeccionades a partir dels currículums escolars o entorn a temàtiques estacionals.

Duració: 1 hora 

Visitas a escuelas y bibliotecas para realizar talleres creativos y cuentacuentos.

Estos son los servicios que ofrezco en la actualidad:

Taller de Creación de Libro Ilustrado

Descripción:

Taller de escritura e ilustración de 2 horas de duración, dirigido a alumnos de 3º a 6º de Primaria de centros docentes de Mallorca.

 

Objetivos generales:

Contenidos:

Aprenderemos qué son los libros ilustrados, tipos y formatos, técnicas, partes, proceso de fabricación. Descubriremos los ingredientes esenciales de las historias, cómo generar ideas, y haremos nuestro ÁLBUM ILUSTRADO donde trabajaremos el ritmo, la variedad, la relación texto/imágenes y la intriga.

Talleres de dinamización y arte

Descripción:

Visita a centro educativo, centro cívico o biblioteca, para realizar sesiones de CUENTACUENTOS + ACTIVIDAD ARTÍSTICA relacionada con el libro, para alumnos de 1º a 4º de Educación Primaria. Esta es una propuesta didáctica confeccionada a partir de los currículums escolares o entorno a temáticas estacionales.

Duración: 1 hora.